Нашите услуги

Нашите услуги

„Джи Ес Истейтс“ предлага пълния спектър от услуги в сферата на недвижимите имоти. Нашият подход е холистичен и стратегически – ние целим не просто сключване на сделка, а намиране на оптималното решение с оглед дългосрочните интереси на нашите клиенти и състоянието на пазара към момента. Нашите основни услуги включват:
Real Estate Business

Консултантски услуги

Консултацията е първата стъпка от посредническата услуга. След като заедно определим какъв вид сделка желаете, ние ще ви предоставим актуална информация за пазара и цените, и ще ви консултираме какъв подход да изберете в търсенето или предлагането на имот. При стандартни посреднически сделки консултацията е включена в комисионното възнаграждение.

„Джи Ес Истейтс“ предлага също по-задълбочени и обстойни консултантски услуги в писмен вид: пазарен анализ, пазарна оценка на имот или инвестиционна оценка на проект. Пазарните проучвания и доклади от този вид се изготвят от нашите икономисти и маркетинг специалисти, а конкретна оферта ще ви предоставим в зависимост от спецификата на вашето задание.

Businessman drawing House

Услуги за клиенти, търсещи имоти

Посреднически услуги: Представляване на Наематели и Купувачи

Когато вие сте търсещата страна, „Джи Ес Истейтс“ ще ви предостави следните услуги:

 • Консултиране по всички правни и процедурни въпроси, свързани със закупуване и наемане на имот в България;
 • Предлагане на набор от имоти, които отговарят на търсенето ви. Разглеждането на имоти не се заплаща, освен в случай, че транспорта ни е използван извън София (по 0.20 евро / км);
 • След избор на имот, договаряне на най-добрата възможна цена и условия, със собственика на имота или агенцията, която го представлява;
 • Проучване на избрания имот, включително пълна проверка на документите, проверяване за ипотека и др., извършени от нашия адвокат;
 • Изповядване на сделката за покупка / Подписване на договора за наем
 • Съдействане за влизане във владение;
 • Помощ при реновирането и обзавеждането на имота.

Key In A Pocket

Настаняване в апартаменти на хотелски начала

Ако живеете извън България или очаквате чуждестранни гости, ние ви предлагаме алтернатива на хотелите – настаняване в уютни апартаменти с наем на дневна база. Имотите са напълно обзаведени и се поддържат от наш персонал. За вас или вашите гости можем да предоставим допълнителни услуги като пране, гладене, химическо чистене, пазаруване. Ако посещението е с цел огледи на имоти, можете да разчитате и на кола с шофьор, преводач за разглеждане, проучване и избиране на желания имот.

Моля, обърнете внимание, че се нуждаем от поне една седмица по-ранно предупреждение, за да организираме настаняването.

Регистриране на фирма (ако купувате имот със земя)

Според българския закон, можете да придобивате земя само на името на регистрирана в България фирма. Процедурата отнема около 20 работни дни и включва регистрирането на нова фирма в Националния Регистър на Фирмите, в Националния Данъчен Регистър, Национално обществено Осигуряване и също така отваряне на бизнес сметка в българска банка. За това обслужване таксата е 850 евро, което включва юридическите и адвокатски такси.

Когато регистрираме вашата фирма вие трябва да депозирате сума от 5000 лв (около 2600 Евро) в банковата сметка на фирмата ви докато се провежда регистрирането. Парите могат да бъдат изтеглени веднага, щом фирмата е регистрирана. Освен това предлагаме, ако е необходимо, пълно съхранение на документи на фирмата, обслужване в сферата на счетоводството и данъчната администрация.

 

Услуги за собственици на имоти

Посреднически услуги: Представляване на Наемодатели и Продавачи

Когато предлагате имот под наем или за продажба, „Джи Ес Истейтс“ ще ви предостави следните услуги:

 • Консултиране по всички правни и процедурни въпроси, свързани с продажба / отдаване на имот под наем в България;
 • Изготвяне на план за предлагане на имота, включително как ще се рекламира с директен маркетинг, в медиите, в интернет или чрез събития тип „отворени врати“;
 • Осъществяване на огледи с потенциални наематели/ купувачи;
 • При проявен интерес, договаряне на най-добрата възможна цена и условия с потенциалния наемател/купувач или с агенцията, която го представлява;
 • Изповядване на сделката за продажба / Подписване на договора за наем
 • Съдействане за предаване на имота във владение.

Engineering Man Wearing Western Suit And Safety Helmet With Buil Управление на имотите

„Джи Ес Истейтс“ предлага пълно поемане на отговорностите при управлението и поддръжката на вашите имоти. Ние ви гарантираме професионални услуги, като пакетът ни включва:

 • Рекламиране на имота за наша сметка;
 • Осигуряване на постоянно обитаване на имота на най-добрата цена на пазара;
 • Поддържане на имота – почистване и текущи ремонти от наш персонал;
 • Административни и финансови услуги, включително плащане на сметки и текущи разноски;
 • При желание от ваша страна, застраховане на имота и вашето имущество;
 • Услуги в помощ на наемателя.

Цената на услугите зависи от поетите отговорности. Варира от 10 до 15 % от наема. Срокът на договор за управление на имот е от 1 до 5 години.

Реновиране на имота и обзавеждане

Екипът ни от квалифицирани предприемачи ще извърши всякаква желана от вас работа, за да достигне собствеността ви високите стандарти, които желаете. Можете да получите всякаква строителна и ремонтна работа на високо качество и преференциални цени.

Независимо дали сте наемател или собственик на имота, можете да разчитате на наш персонал за дизайна на интериора и обзавеждането му.